Τρόπος και Κόστος Αποστολής

Για την γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας, έχουμε επιλέξει την Υπηρεσία της Courier4U & Γενικής Ταχυδρομικής.

Αττική:
Τα 2 πρώτα κιλά 2,80€ και 1,30€/επιπλέον κιλό. Κόστος αντικαταβολής 1,90€

Χερσαίοι Προορισμοί:
Τα 2 πρώτα κιλά 3,30€ και 1,20€/επιπλέον κιλό. Κόστος αντικαταβολής 1,20€

Νησιωτικοί Προορισμοί:
Τα 2 πρώτα κιλά 3,70€ και 1,50€/επιπλέον κιλό. Κόστος αντικαταβολής 0,90€

Δυσπρόσιτες Περιοχές:
Τα 2 πρώτα κιλά 6,00€ και 2,00€/επιπλέον κιλό. Κόστος αντικαταβολής 1,10€

Οι τιμές ισχύουν έως και τα 20 πρώτα κιλά. Για αποστολές άνω των 20 κιλών το κόστος αποστολής είναι κατόπιν συνεννόησης.

Λόγω του γεγονότος ότι δεν είναι δυνατός ο προϋπολογισμός του ακριβούς κόστους των μεταφορικών κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συμβουλεύει τον ΠΕΛΑΤΗ αν επιθυμεί, έπειτα από σημείωση του στη παραγγελία, να ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για το ακριβές ύψος του κόστους αποστολής.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχηρά γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρία μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας. Η εταιρία μας ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα, από τη δε παράδοση ο κίνδυνος μετατίθεται στον αγοραστή κατ’ άρθρο 524 ΑΚ.

Σημειώνεται επίσης ότι το κόστος μεταφοράς είναι αυτό που ορίζει κάθε φορά η τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρίας μεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. Οι εν λόγω συνεργάτες μας είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις χρεώσεις αποστολής, οι οποίοί δύνανται να μεταβάλλουν τις τιμές οποτεδήποτε.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τέτοια μεταβολή των τιμών, και οι παραπάνω τιμές αποτελούν τις σημερινές ισχύουσες τιμές, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του συνεργάτη μας.

Σε περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου βάρους, υπάρχει η δυνατότητα , κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, αποστολής των με μεταφορική, με στόχο το χαμηλότερο κόστος μεταφορικών. Στην περίπτωση αυτή, δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής  η αντικαταβολή, αλλά ισχύει η κατάθεση στην τράπεζα και η πληρωμή με πιστωτική κάρτα.