Τρόποι Πληρωμής των Προϊόντων

Το www.cleverpharma.gr διαθέτει του ακόλουθους  εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής για τα προϊόντα που προσφέρει ηλεκτρονικώς:

 • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Eurobank.
 • Με Αντικαταβολή με επιπλέον κόστος 1,80€
 • Μέσω τραπεζικού εμβάσματος: Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο web@cleverpharma.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση εμβάσματος από τρίτη τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον αγοραστή. Συνεργαζόμενες τράπεζες και λογαριασμούς θα βρείτε στο τέλος αυτού του κειμένου.Τραπεζικός Λογαριασμός:
  ΙΒΑΝ: GR2402600440000420201805112
  Δικαιούχος: Φαρμακείο Κουτσουμπού Κωνσταντίνου & Σπυρίδωνος Ζώη
  Τράπεζα: Eurobank
 • Με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από το σημείο παραλαβής Ηρακλέους και Μεγίστης 182, Καλλιθέα 176 72.
  Παρακαλούμε να προσέρχεσθε στο κατάστημα για την παραλαβή της παραγγελίας σας αφού πρώτα έχετε ενημερωθεί από αρμόδιο εκπρόσωπο, ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας για παραλαβή από το κατάστημα είναι 10€